Aa

Aa

Август 2016

Државни секретар Ненад Иванишевић на обележавању првог рођендана Миксалишта

Државни секретар у Министарству за рад Ненад Иванишевић поручио да Србија има јасну политику према људима у невољи.

"Били смо спремни, јесмо и бићемо спремни да помогнемо свакоме ко дође, а треба му помоћ", рекао је Иванишевић истичући да балканска рута није затворена и да о томе сви треба да воде рачуна.

Државни секретар Ненад Иванишевић у Љубовији


На састанку ће, између осталог, бити речи и о програму EaSI (главном фонду Европске уније у области рада, запошљавања и социјалне политике), који представља добру прилику за запошљавање на локалном нивоу.

Министар Вулин: Све што је договорено и спроведено

"Веома сам задовољан због става ММФ-а и морам да кажем да став и није могао да буде другачији. Екононмски показатељи су јасни, политика Владе Србије је била јасна и све што смо обећали ми смо и спровели", рекао је Вулин новинарима након састанка са привредницима у ПКС.

Државни секретар Ненад Иванишевић на свечаној седници поводом Дана Суботице


Суботица је 1. септембра давне 1779. године добила статус ,,слободног краљевског града“. Сваке године на тај датум традиционално се организује свечана седница градске Скупштине, као и богат и занимљив културно-уметнички програм.

Државни секретар Ненад Иванишевић на обележавању првог рођендана Миксалишта


Миксалиште, као дистрибутивни и интеграциони центар, до сада је пружио помоћ за више од 150.000 миграната, и то у виду здравствене заштите, хигијенске неге, поделе обуће и одеће. Овај центар је за годину дана рада добио и две награде: Допринос године Европи и ,,European Citizenship Award 2016“.