Aa

Aa

Март 2018

Грађани и држава заједно за бољу демографску слику Србије

Mинистар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић у емисији „Сучељавање“ на РТВ - у говорио је о приоритетима којима ће се Министарство бавити у текућој години, међу којима су подстицај рађања и мењање демографске слике Србије, доношење Закона о родној равноправности, борба против рада на црно и израда социјалних карата.

 

Побољшање демографске слике Србије приоритет Владе

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић гостујући у Јутарљем дневнику на РТС-у изјавио је да Влада Србије са председником републике Александром Вучићем, активно ради на побољшању демографске слике Србије и доношењу мера које подстичу наталитетет.

 

Србија мора да задржи младе људе који ће јој знањем и радом помоћи у остваривању бољих пословних циљева

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић у емисији “Бизнис монитор” на РТВ телевизији рекао је да је приоритет рада Министарства у 2018. години борба против сиве економије и едукација грађана о користима које имају од спречавања рада на црно.

 

Влада Србије штити права свих радника и залаже се да послодавцима омогући окружење у ком ће најбоље пословати

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, гостујући на првом програму РТС-а, у емисији „Око магазин“, говорио је о одлучној и активној борби државе против сиве економије, наградној игри „Узми рачуни и победи“ и кампањи којом ће се свим грађанима  развити свест о користи коју од спречавања рада на црно имају.