Aa

Aa

Низ билатералних састанака министра Ђорђевића у Ел Салвадору

Низ билатералних састанака министра Ђорђевића у Ел Салвадору

Низ билатералних састанака министра Ђорђевића у Ел Салвадору

Читај ми

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић током тродневне посете Републици Ел Салвадор имао је више билатералних састанака са светким званичницима.

 

Министар Ђорђевић састао се са председником Вишенационалне Државе Боливије Евоом Моралесом, где су разговарали о дипломатским односима између две земље.

 

Ђорђевић је овом приликом позвао Ева Моралеса да посети Србију, што је председник Боливије прихватио са одушевљењем.

 

Делегација Републике Србије на челу са министром Ђорђевићем присуствовала је  свечаном пријему код бившег министра спољних послова Републике Ел Салвадор, Карлосa Кастанеде.

 

Том приликом министар Зоран Ђорђевић разговарао је са будућим министром Ел Салвадора, Салвадором Аласом, о темама од заједничког интереса за обе земље.

 

Непосредно након тога, Ђорђевић се састао са амбасадором Кипарске Републике у Ел Салвадору, Хомером Мавроматисом, који је од 2006. до 2010. године био амбасадор Кипарске Републике у Републици Србији.

 

Наша делигација, предвођена министром Ђорђевићем, током посете Ел Салвадору састала се са почасним конзулом Републике Србије у Ел Салвадору Хозеом Луисом Сачаом Мелендезом.