Aa

Aa

Кисић Тепавчевић посетила породицу Јаковљевић у мионичком селу Попадић

Кисић Тепавчевић посетила породицу Јаковљевић у мионичком селу Попадић

Кисић Тепавчевић посетила породицу Јаковљевић у мионичком селу Попадић

Читај ми

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић посетила је данас породицу Маријане Јаковљевић, самохране мајке из мионичког села Попадић, којој је Влада Републике Србије финансирала изградњу куће. 

 

Маријана Јаковљевић са две ћерке сада живи у новој кући, која је подигнута средствима Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Србије.

 

Кисић Тепавчевић је у разговору са породицом Јаковљевић истакла да је помоћ тој породици најбољи пример координисаног рада Владе Републике Србије и локалне самоуправе, са циљем помоћи онима којима је помоћ најпотребнија. 

 

„Осмеси на њиховим лицима су најбољи показатељ да радимо оно што треба, да смо на правом путу. Знамо да оваквих породица има још у нашој земљи и зато ћемо радити да дођемо до свих којима је помоћ неопходна и да им пружимо оно што им је најпотребније“, нагласила је Кисић Тепавчевић, која је ћеркама Мирјане Јаковљевић уручила мобилне телефоне.

 

Председник општине Бобан Јанковић рекао је да Мионица, уз подршку Владе Републике Србије и Министарства, води социјално одговорну политику према свим грађанима. 

 

„Један од примера за то је и ова породица, која је живела у нехуманим условима, где смо заједничким радом успели да обезбедимо нови дом“, рекао је Јанковић, чија је општина породици опремила једну собу, а девојчицама поклонила два таблета. 

 

Ћерке Мирјане Јаковљевић, Ивана и Јована, захвалиле су се свима што сада имају нови кров над главом.