Aa

Aa

Беба, остављена у Kучеву добила име Јован

Беба, остављена у Kучеву добила име Јован

Беба, остављена у Kучеву добила име Јован

Читај ми

Беба, која је након само три сата од рођења остављена поред пута у Kучеву, добила је име Јован, а министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио је хранитељску породицу у којој је смештена како би се уверио да ли се о њој брине на адекватан начин.

 

Министар Ђорђевић истакао је да су услови у којима ова беба расте одлични, као и да породица у којој је смештена 31. јануара, и која већ има искуства у хранитељству, брине о њој на најбољи начин.

 

„Оно што је најбитније јесте да је Јован у потпуности здрав и да се лепо развија. С обзиром да је остављен зими и у неадекватним условима, само три сата по рођењу, имао је промрзлине, али није животно угрожен. Министарство ће пратити његов развој и верујем да ћемо ускоро донети решење и наћи адекватну породицу која ће га усвојити, јер он треба да има срећно детињство и лепшу будућност“, истакао је Ђорђевић.

 

Посети беби присуствовали су и в.д. помоћника министра Слађана Чабрић, посебни саветник министра Драган Вулевић и посебни саветник министра Ана Ђокић.