Саопштење за јавност

саопштење за јавност

Саопштење за јавност

Читај ми

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања позива заинтересоване грађане, као и стручну јавност да се упознају са текстом Нацрта закона о правима детета и заштитнику права детета и да дају своје коментаре, сугестије и предлоге.

 

Јавна расправа о Нацрту закона о заштити права детета и заштитнику права детета одржаће се од 5. јуна до 26. јуна 2019. године.

 

Програм јавне расправе о Нацрту закона, са Нацртом закона и прилозима утврђеним Пословником Владе, објављује се на интернет страници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Порталу е-управе.

 

Предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања путем електронске поште на e-mail адресу: socijalnа.zastita@minrzs.gov.rs или поштом на адресу Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Београд, Немањина бр. 22-24, са напоменом: „За јавну расправу о Нацрту закона о  правима детета и заштитнику права детета ”.

 

Саставни део овог јавног позива је Програм јавне расправе и текст Нацрта закона о правима детета и заштитнику права детета, са образложењем и прилозима утврђеним Пословником Владе, који је одредио Одбор за јавне службе.

 

Све потребне информације можете пронаћи на линку у наставку:

https://www.minrzs.gov.rs/sr/konkursi/nacrt-zakona-o-pravima-deteta-i-z…