Додела награда на Међународни дан инвалидских колица

Додела награда на Међународни дан инвалидских колица

Додела награда на Међународни дан инвалидских колица

Читај ми

Поводом 1. марта - Међународног дана инвалидских колица, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић Тепавчевић уручиће сутра, 1. марта 2021. године у 13 часова у Палати Србија (Булевар Михаила Пупина 2, I спрат, свечани хол) награде добитницима на Конкурсу за награду Ј=ДНАКИ и Фото-конкурсу Србија без баријера.

 

Награде ће уручити и в.д. директора Управе за заједничке послове републичких органа Дејан Матић, помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић и извршна директорка Националне организације особа са инвалидитетом Србије Иванка Јовановић.

 

Поводом Међународног дана инвалидских колица, на источном улазу у Палату Србија постављена су дезинфекциона врата прилагођена особама са инвалидитетом, са рампом за колица и млазницама које обухватају дезинфекцију инвалидских колица. 

 

Молимо заинтересоване медије да акредитације пошаљу на адресу press@minrzs.gov.rs најкасније до сутра у 10 часова, као и да у Палату Србија (источни улаз) дођу најкасније до 12.40 часова.