Округли сто „Јединствени кодекс шифара за уношење и шифрирање података у евиденцијама у области рада“

Понедељак, 28. Јануар 2019

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић учествоваће на Округлом столу „Јединствени кодекс шифара за уношење и шифрирање података у евиденцијама у области рада“, у среду, 30. јануара 2019. године у Привредној комори Србије, Ресавска 13-15, Сала 1, са почетком у 10 часова.   Поред министра Ђорђевића у уводном делу говориће и руководилац Центра за едукацију и дуално образовање Мирјана Ковачевић, помоћник министра за дуално и предузетничко… опширније »

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА

Петак, 25. Јануар 2019

Изасланик председника Републике Србије Александра Вучића, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, поводом обележавања Међународног дана сећања на жртве Холокауста, предводиће централну државну церемонију 27. јануара 2019. године у 12 часова код Споменика жртвама геноцида у Другом светском рату који се налази у оквиру комплекса некадашњег концентрационог логора на Старом сајмишту у Београду.   Церемонија ће почети верским обредом који ће обавити рабин… опширније »

ПОТПИСИВАЊЕ СПОРАЗУМА О УЧИНКУ НСЗ ЗА 2019.

Петак, 25. Јануар 2019

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и директор Националне службе за запошљавање Зоран Мартиновић потписаће Споразум о учинку Националне службе за запошљавање за 2019. годину, у понедељак, 28. јануара 2019. године, у 9 часова, у Филијали за град Београд НСЗ, (Гундулићев венац број 23-25).   Након потписивања предвиђене су изјаве за медије. Молимо представнике медија да своје новинаре акредитују на мејл адресу press@minrzs.gov.rs до недеље до 18 часова. опширније »

Отварање куће за смештај малолетних миграната без пратње у Лозници

Четвртак, 24. Јануар 2019

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић у петак, 25. јануара, 2019. године у 15 часова отвориће кућу за смештај малолетних миграната без пратње у Лозници (Милоша Поцерца 35).   Након отварања и обиласка куће, предвиђене су изјаве за медије. Кућа за смештај малолетних миграната без пратње у Лозници донација је НВО „BORDER FREE“ Швајцарска. Молимо представнике медија да своје новинаре акредитују на мејл адресу press@minrzs.gov.rs до петка до… опширније »

Састанак Министарства са агенцијама за безбедност и здравље на раду

Уторак, 22. Јануар 2019

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Управа за безбедност и здравље на раду одржаће састанак са правним лицима и предузетницима који поседују лиценцу за обављање послова безбедности и здравља на раду у среду, 23. јануара 2019. године у 11:30 часова у Палати Србија, сала Србија, Београд, (Ул.Михајла Пупина 2).   Након састанка министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић обратиће се медијима.   Циљ одржавања састанка је… опширније »

Ђoрђевић: Споразуми са Русијом одлична вест за грађане Србије

Уторак, 22. Јануар 2019

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, гостујући у емисији „Добро јутро Србијо“ на „Хепи“ телевизији, говорио је о четири споразума које је потписао са ресорним руским министром Максимом Топилином, у присуству председника Републике Србије Александра Вучића и председника Руске Федерације Владимира Владимировича Путина.   Mинистар Ђорђевић је истакао да је Министарство веома поносно због потписаног споразума са стратешким… опширније »

ОБЕЛЕЖEНА ГОДИШЊИЦА СМРТИ ВОЈВОДА ЖИВОЈИНА МИШИЋА И ПЕТРА БОЈОВИЋА И АРМИЈСКОГ ГЕНЕРАЛА ПАВЛА ЈУРИШИЋА ШТУРМА

Недеља, 20. Јануар 2019

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић предводио је 20. јануара 2019. године у Београду традиционално комеморативно окупљање и церемоније одавања државних и војних почасти поводом обележавања годишњица смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића, као и армијског генерала Павла Јуришића Штурма.   Венце су положили делегација Министарства одбране и Војске Србије, представници града Београда, потомци истакнутих војсковођа,… опширније »