Почео сајам Ј=ДНАКИ

Недеља, 21. Октобар 2018

В.д. помоћника министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић, уз присуство многобројних посетилаца, на Сајму под слоганом Ј=ДНАКИ  поручила је да овај сајам представља њен сан за који се, заједно са свим савезима и удружењима особа са инвалидитетом активно борила да оствари. „Председник Републике Србије господин Александар Вучић рекао је да сањамо велике снове, ја сам их сањала, заједно са свима вама и овај сајам представља њихово остварење. Желим да… опширније »

Београдски сајам по први пут у потпуности доступан и особам са инвалидитетом

Четвртак, 18. Октобар 2018

В.д. помоћника министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Милош Јанковић, у емисији „Ново јутро“ на телевизији Пинк рекао је да је Министарство за за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у сарадњи са Београдским сајмом, уложило напоре и значајна финансијска средства  како би хале Београдског сајма биле адаптиране за особе са инвалидитетом.   „У хали 3а, на простору нешто већем од хиљаду квадрата, адаптирали смо и тоалете. Наши суграђани,… опширније »

Сајам „Ј=ЕДНАКИ“ од 21. до 28. октобра на Београдском сајму

Четвртак, 18. Октобар 2018

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Ненад Нерић, гостујући у емисији „Добро јутро Србијо“ на телевизији Хепи, најавио је сајам „Једнаки“ који ће бити одржан у периоду од 21. октобра до 28. октобра у хали 3 Београдског сајма.   Ненад Нерић је истакао да Министарство рад, запошљавање, борачка и социјална питања ове године има прилику да у току 63. Међународног сајам , београдског Сајам књига, затим 49. Сајама… опширније »

На Београдском сајму више нема препрека за особе са инвалидитетом

Субота, 18. Август 2018

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са директорком Београдског сајма Данком Селић о учешћу Министарства на 63. Међународном сајму књига, 49. Сајму образовања и наставних средстава и 4. Медија маркету, који ће се одржати у октобру 2018. године.   Под  геслом „Једнаки“, од  21. до 28. октобра, Министарство ће се се представити у хали 3А, на простору од 1.000 метара квадратних.   На иницијативу министра… опширније »