Državni sekretar Stanković na sastanku sa diplomatskim predstavnicima Francuske Republike

Petak, 02 Mart 2018 |

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Negovan Stanković će, 2. marta 2018. godine u 12 časova održati sastanak sa diplomatskim savetnikom Ministarstva odbrane i boračkih pitanja Vlade Francuske Republike zaduženim za Misiju obeležavanja stogodišnjice Prvog svetskog rata,  gospodinom Didijeom Gonzalesom i predstavnicima Ambasade Francuske Republike u Beogradu: otpravnikom poslova, gospodinom Nikolas Fajeom, pukovnikom, izaslanikom odbrane Filipom Delsolom i referentom Frederikom Martenom-Bujeom.

 

Sastanak će biti održan u konferencijskoj sali u prostorijama Sektora za penzijsko i invalidsko osiguranje i boračko-invalidsku zaštitu u Beogradu u Makedonskoj 4.

 

Sastanku će prisustvovati i savetnik predsednice Vlade Republike Srbije za spoljnu politiku, gospodin Đorđe Milošević, predstavnici Sektora za međunarodnu saradnju, evropske integracije i  projekte  i Sektora za penzijsko i invalidsko osiguranje i boračko invalidsku zaštitu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

 

Teme sastanka će biti obnova Spomenika zahvalnosti Francuskoj u Beogradu i planirane komemoracije povodom obeležavanja stogodišnjice od Dana primirja u Prvom svetskom ratu u Francuskoj i Srbiji.