Intervjui

Intervju ministra Vulina za TV Most iz Zvečana
Ministar rada Aleksandar Vulin tvrdi da mu moćnici prete da će doživeti žestoki medijski linč ukoliko nastavi istragu o invalidskoj penziji Ljubiše Buhe Čumeta! U razgovoru za Informer Vulin poručuje da ga ništa neće sprečiti da utvrdi ko je sve godinama unazad nelegalno uzimao novac iz državne kase.
Svako od 300.000 rešenja o pravu na invalidsku penziju biće provereno, a sumnje u njihovu regularnost biće konačno razrešene, kaže Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračku i socijalnu politiku obuhvata čitav život u Srbiji, od momenta kada se dete rodi do penzije. Ono je deo svakodnevnog života zaposlenih, nezaposlenih, penzionera, porodica, socijalno ugroženih, dece… Upravo zbog toga što je toliko široko, ono ne može da ispuni sve što se od njega očekuje i traži. Jednostavno, država ne može da reši sve probleme – kaže u razgovoru za “Dnevnik” Aleksandar Vulin, koji je na čelu tog ministarstva. – Ono što možemo, mi i činimo, jer Srbija, ma koliko se to možda ne vidi, izdvaja dosta novca za socijalnu pomoć i po tome je zapravo socijalna. Naše nadoknade su među višima u okruženju, ali se uvek može postaviti pitanje da li one odlaze u prave ruke, da li je neko ostao uskraćen i da li je svaka od tih nadoknada ispunila cilj, odnosno ono zbog čega se daje – objašnjava Vulin. Znači li…

Vulin: Srbija mnogo duguje Apisu

utorak, 05 avgust 2014
Ako smo vratili sve posmrtne ostatke Karađorđevića, zašto u Srbiji nema mesta za posmrtne ostatke pukovnika Apisa, pita ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Video galerija

Ne nasilju nad starijima, ne nasilju u porodici!  - POGLEDAJTE VIDEO GALERIJU

Foto galerija

Komemoracija Grdelica 3Zaboravi ako možeš...Putnički voz 393...NATO agresija

LINKOVI I OBAVEŠTENJA

Prijavi korupciju