Prete mi zbog Čumeta - Intervju ministra Vulina (dnevne novine Informer)

Utorak, 16. Septembar 2014

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin tvrdi da mu moćnici prete da će doživeti žestoki medijski linč ukoliko nastavi istragu o invalidskoj penziji Ljubiše Buhe Čumeta! U razgovoru za Informer Vulin poručuje da ga ništa neće sprečiti da utvrdi ko je sve godinama unazad nelegalno uzimao novac iz državne kase. opširnije »

Ministar Vulin - Proverićemo i dečije dodatke

Utorak, 09. Septembar 2014

Svako od 300.000 rešenja o pravu na invalidsku penziju biće provereno, a sumnje u njihovu regularnost biće konačno razrešene, kaže Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. opširnije »

Vulin: Obračunski listić radničke zarade postaje menica

Nedelja, 10. Avgust 2014

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračku i socijalnu politiku obuhvata čitav život u Srbiji, od momenta kada se dete rodi do penzije. Ono je deo svakodnevnog života zaposlenih, nezaposlenih, penzionera, porodica, socijalno ugroženih, dece… Upravo zbog toga što je toliko široko, ono ne može da ispuni sve što se od njega očekuje i traži. Jednostavno, država ne može da reši sve probleme – kaže u razgovoru za “Dnevnik” Aleksandar Vulin, koji je na čelu tog ministarstva. – Ono što možemo, mi… opširnije »

Vulin: Srbija mnogo duguje Apisu

Utorak, 05. Avgust 2014

Ako smo vratili sve posmrtne ostatke Karađorđevića, zašto u Srbiji nema mesta za posmrtne ostatke pukovnika Apisa, pita ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. opširnije »