Foto galerija

Povodom obeležavanja sto godina od smrti vojvode Radomira Putnika, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, predvodio je državnu ceremoniju odavanja počasti i polaganja venaca. Pored ministra Vulina, vence su položili i odali počast i predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, grada Beograda, potomci vojvode Radomira Putnika, kao i predstavnici udruženja.
GRDELICA - Obeležavanju 18 godina od početka NATO bombardovanja prisustvovali su brojni građani, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji su položili vence na spomen obeležje, a to su učinile i porodice stradalih u vozu koji je pogođen NATO projektilima u trenutku dok je prelazio most.
BEOGRAD - Srbi su dovoljno ćutali o zlu koje su trpeli i više nikada neće ćutati, poručio je večeras ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin na svečanoj akademiji u beogradskom Narodnom pozorištu, povodom 13. godišnjice pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, sastao se u petak, 13. januara 2017. godine, u Moskvi, u 15:00 sati po lokalnom vremenu, sa ministrom rada i socijalne zaštite Ruske Federacije, Maksimom Anatoljjevičem Topilinom. Sastanak je održan u Ministarstvu rada i socijalne zaštite Ruske Federacije.
Aktivnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja od 1. januara 2016. godine

Manifestacija “Čovek godine”

sreda, 21 decembar 2016
Uručena priznanja koja Ministarstvo za rad dodeljuje ustanovama i izuzetnim pojedincima koji rade u sistemu socijalne zaštite.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, sastao se danas sa stalnom koordinatorkom UN u Srbiji i predstavnicom UNDP-a, Irenom Vojačkovom Solorano, predstavnikom UNHCR-a u Srbiji, Hansom Fridrihom Šoderom, predstavnikom UNICEF-a u Srbiji, Mišel Sen Loom, predstavnicom Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji, Sofijom Pucati, i predstavnikom Međunarodne organizacije rada, Jovanom Protićem.
Parastosom u Crkvi svetog Marka i polaganjem venaca na spomenik žrtvama stradalim u ratovima u bivšoj Jugoslaviji od 1991. do 2000. godine, danas je obeležen Dan sećanja na stradale i prognane Srbe tokom hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja".
Centralna državna manifestacija obeležavanja 5. avgusta – Dana sećanja na stradanje i progon Srba iz Hrvatske održana u četvrtak, 4. avgusta, u 20 časova, u Busijama, opština Zemun.
BEOGRAD - Prvi centar za proveru psihofizičkih sposobnosti vozača, namenjen prevashodno osobama sa invaliditetom, otvoren je danas u Beogradu, što će omogućiti tim osobama da postanu ravnopravni učesnici u saobraćaju.
Strana 1 od 12

Video galerija

Ministar Vulin o padu nezaposlenosti  - POGLEDAJTE VIDEO GALERIJU

Foto galerija

Komemoracija Grdelica 3Zaboravi ako možeš...Putnički voz 393...NATO agresija

LINKOVI I OBAVEŠTENJA

Prijavi korupciju