OBELEŽAVANjE 104. GODIŠNjICE OD CERSKE BITKE

Petak, 17. Avgust 2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević predvodiće državnu ceremoniju 19. avgusta 2018. godine u 11 časova u okviru  spomen-kompleksa „Cerska bitka“ u mestu Tekeriš kod Loznice povodom obeležavanja 104. godišnjice od Cerske bitke.       Ceremonija podrazumeva polaganje venaca i odavanje počasti, prigodan umetnički program i protokolarna obraćanja.   Organizator državne ceremonije je Vlada Republike Srbije - Odbor za… opširnije »

Obeležena 213. godišnjica boja na Ivankovcu

Petak, 17. Avgust 2018

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Negovan Stanković predvodio je državnu ceremoniju kojom je obeležena 213. godišnjica boja na Ivankovcu . Ceremonija je održana 18. avgusta 2018. godine u 11 časova na lokalitetu "Šančevi na Ivankovcu" kod Ćuprije.     Organizator državne ceremonije je Vladin Odbor za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije. Kod Spomenika Milenku Stojkoviću na Ivankovcu su položeni lovorovi venci i… opširnije »

Obeležavanje 77. godišnjice od zločina na Terazijama

Petak, 17. Avgust 2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević predvodiće državnu ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti 17. avgusta 2018. godine u 10 časova na beogradskom trgu Terazije kod Spomenika obešenim rodoljubima kojom će biti obeležena 77. godišnjica od zločina počinjenog nad civilima od strane okupacionih snaga. Vence  i cveće će takođe položiti predstavnici Grada Beograda, udruženja i građani.   Period Drugog svetskog rata obeležen je ne retko masovnim… opširnije »

ODRŽANA KOMEMORATIVNA SVEČANOST POVODOM OBELEŽAVANjA 97. GODIŠNjICE OD SMRTI KRALjA PETRA PRVOG OSLOBODIOCA

Četvrtak, 16. Avgust 2018

Državni sekretar Ministarstva za  rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Negovan Stanković predvodio je državnu ceremoniju obeležavanja 97. godišnjice od smrti kralja Petra Prvog Oslobodioca u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu.   Uz državne i vojne počasti, kraj vladarevog sarkofaga vence su položili i predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Opštine Topola kao i udruženja građana opredeljenih za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije.      … opširnije »

Ministar Đorđević na kolegijumu filijala Nacionalne službe za zapošljavanje

Utorak, 14. Avgust 2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević održaće sastanak sa direktorima svih filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u sredu, 15. avgusta sa početkom u 12 časova u prostorijama NSZ (Gundulićev venac 23-25). Teme sastanka biće nova radna mesta, usklađivanje rada i analiza učinka. Medijima će se obratiti ministar Đorđević i direktor NZS Zoran Martinović u 12 časova, nakon čega će biti obezbeđeno snimanje početka sastanka. Molimo predstavnike medija da svoje… opširnije »

Ministar Zoran Đorđević na ceremoniji potpisivanja Ugovora o saradnji na projektu ,,Norveška za vas - Srbija“

Ponedeljak, 13. Avgust 2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije Zoran Đorđević prisustvovaće ceremoniji potpisivanja Ugovora o saradnji na projektu „Norveška za vas – Srbija“ , između Ambasade Kraljevine Norveške u Republici Srbiji i Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge - UNOPS u utorak 14. avgusta 2018. godine u 11 časova u opštini Šid (Karađorđeva br. 2).   Nakon potpisivanja medijima će se obratiti ministar Zoran Đorđević, ambasador Kraljevine… opširnije »

OBELEŽENA 212. GODIŠNjICA OD BOJA NA MIŠARU

Ponedeljak, 13. Avgust 2018

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Negovan Stanković predvodio je državnu ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti povodom obeležavanja  212. godišnjice od Boja na Mišaru kod Šapca. Vence kod spomenika Karađorđu i Mišarskim junacima su položili i predstavnici Ministarstva odbrane i  Vojske Srbije, grada Šapca kao i udruženja i građani opredeljeni za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije.   Boj na Mišaru, koji se odigrao… opširnije »

OBELEŽAVANjE 212. GODIŠNjICE OD BOJA NA MIŠARU

Petak, 10. Avgust 2018

Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Negovan Stanković  predvodiće 13. avgusta 2018. godine u 10 časova državnu ceremoniju obeležavanja  212. godišnjice od Boja na Mišaru kod Šapca. Ceremonija će biti održana kod spomenika Karađorđu i Mišarskim junacima u mestu Mišar kod Šapca.   Vence kod spomenika će takođe položiti predstavnici Ministarstva odbrane i  Vojske Srbije, predstavnici Grada Šapca kao i udruženja i građani opredeljeni… opširnije »