Press

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, i ministar kulture i informisanja, Vladan Vukosavljević, prisustvovaće večeras, u 19:30 časova, u Svečanoj sali Matice srpske u Novom Sadu (Matice srpske, br. 1), obeležavanju Dana svetih Ćirila i Metodija i slovenske pismenosti.
Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Dragan Popović, obići će 25. maja 2017. godine, od 8:30 časova radove na spomeniku „Sloboda“ na Iriškom vencu, spomeniku partizanima u mestu Divoš, spomen-kosturnici iz Prvog svetskog rata na Gradskom groblju u Sremskoj Mitrovici i spomen-kompleksu Sremski front u Adaševcima.
Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević, prisustvovaće u četvrtak, 25. maja 2017. godine, u 10:00 časova, u hotelu ,,Srbija“ (Ustanička, br. 127) obuci ,,Deca na migrantskoj ruti − osnaživanje hranitelja za brigu o deci u situaciji migracije“.
Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednik Saveta za unapređenje položaja Roma i sprovođenje Dekade uključivanja Roma i Romkinja u Republici Srbiji, dr Nenad Ivanišević, prisustvovaće u četvrtak, 25. maja 2017. godine, u 12:00 časova, u EU Info centru (Kralja Milana, br. 7) predstavljanju rezultata osamnaestomesečnog projekta ,,Ekonomsko osnaživanje Romkinja: unapređivanje kapaciteta za zapošljavanje i samozapošljavanje“.
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijlna pitanja Aleksandra Vulin izjavio je danas da je veoma nekorektno povezivati pravo Srba da glasaju i korišćenje tog prava sa bilo kakvim novcem ili nečim sličnim.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, otvorio je Sajam za treće doba 55+, koji se ove godine održava pod sloganom „Dođite da zajedno zakoračimo u drugu mladost“. Ministar Vulin je rekao da preko milion i sedamsto hiljada penzionera može da bude mirno i sigurno, sa punim pouzdanjem u svoju državu, da će njihove penzije stizati na vreme i da će biti uvećane do kraja ove ili najkasnije početkom iduće budžetske godine.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, rekao je danas na otvaranju projekta „Coca-Cola podrška mladima“ da je nezaposlenost na nivou Srbije u poslednjem kvartalu 2016. godine 13 odsto.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, rekao je danas na otvaranju projekta „Coca-Cola podrška mladima“ da je Coca-Cola pokazala kako se ponaša socijalno odgovorna kompanija.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, večeras, je u Matici srpskoj, na obeležavanju Dana svetih Ćirila i Metodija i slovenske pismenosti rekao da smo mi narod koji se nedovoljno uporno bori i zalaže za očuvanje svog jezika i pisma. Odnos prema ćirilici je odnos prema srpskom narodu Velika je odgovornost stajati za ovom govornicom, u senci pogleda besmrtnih velikana, stajati u Matici srpskoj, ne samo najstarijoj, ne samo najvažnijoj, možda i najupornijoj instituciji srpskog naroda koja je u teškim, pa i mnogo težim vremenima nego što je ovo naše umela da pretraje, da se izbori sa silom, ali i sa bolom, rekao Vulin.
U dvodnevnim kontrolama koje su inspektori rada vršili kod poslodavaca čija je pretežna delatnost fizičko-tehničko obezbeđenje i čišćenje, otkriveno je da je oko 15 odsto zatečenih radnika angažovano „na crno“, odnosno da od 992 zatečena radnika njih 152 nije imalo zaključen ugovor o radu, niti su bili prijavljeni na obavezno socijalno osiguranje.
Strana 1 od 242

Video galerija

Ministar Vulin o padu nezaposlenosti  - POGLEDAJTE VIDEO GALERIJU

Foto galerija

Komemoracija Grdelica 3Zaboravi ako možeš...Putnički voz 393...NATO agresija

LINKOVI I OBAVEŠTENJA

Prijavi korupciju