Nagrada "28 april"

Nacionalna priznanja u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu

Povodom obeležavanja 28. aprila – Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Uprava za bezbednost i zdravlje na radu u saradnji sa socijalnim partnerima organizuje takmičenje za dodelu Nacionalnih priznanja u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.
Nacionalna priznanja za doprinos, rezultate i zasluge postignute u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu biće dodeljena pravnim licima, preduzetnicima, Odboru za bezbednost i zdravlje na radu, sindikalnim organizacjama i pojedincima, i to:
- Povelja "28. april";
- Plaketa "28. april";
- Pohvalnica "28. april".
Detaljnije informacije možete naći u obaveštenju u uslovima za dodelu priznanja u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu za 2015. godinu.
Rok za podnošenje prijava i predloga za dodelu priznanja je 4. april 2016. godine.
Nacionalna priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu biće dodeljena na manifestaciji, povodom obeležavanja Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji.
Za sve ostale informacije, osoba za kontakt: Biljana Đurić, 011/33-47-391, e-pošta: biljana.djuric@minrzs.gov.rs

docDOBITNICI NACIONALNIH PRIZNANjA 28.APRIL U OBLASTI BEZBEDNOSTI I ZDRAVLjA NA RADU ZA 2015. GODINU U REPUBLICI SRBIJI53.5 KB

docObrazac 1 i 285.5 KB

docObaveštenje u uslovima za dodelu priznanja67 KB

 

 

Video galerija

Ministar Vulin uručio ključeve vozila Zavodu za vaspitanje omladine u Nišu  - POGLEDAJTE VIDEO GALERIJU

Foto galerija

Poseta Moskvi 4Ministar Vulin u Moskvi sa ministrom rada i socijalne zaštite Ruske Federacije

Prijavi korupciju