Otvoreno predstavništvo najveće američke kompanije za nekretnine „RE/MAX“ u Srbiji

Utorak, 09 Oktobar 2018 |

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević prisustvovao je svečanom otvaranju predstavništva najveće američke kompanije za nekretnine „RE/MAX“ u Srbiji.

 

Ministar Đorđević istakao je da je otvaranje predstavništva jedne ovakve kompanije, koja je svetski lider u uslugama za nekretnine i jedna od najprepoznatljivijih američkih kompanija, velika stvar za privredu zemlje i dobar pokazatelj ekonomskog napretka Srbije.

 

„Ulazak kompanije „RE/MAX“ pokazuje koliko je Srbija ozbiljna na tržištu nekretnina. „RE/MAX“ predstavlja renomiranu svetsku kompaniju, čiji dolazak u našu zemlju toplo pozdravljam. Podržavam dolazak inostranih kompanija i investicija, koje će omogućiti našim građanima, između ostalog, nove mogućnosti za zapošljavanje“, rekao je Đorđević.

 

Pored ministra Đorđevića pristnima su se obratili i ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Skot, predsednik „RE/MAX“ Evropa Majkl Polcler, kao i direktor „RE/MAX“ Srbija Miloš Mavrić.

 

Kompanija „RE/MAX“ radi isključivo kroz franšizni sistem i najveća je i najbrže rastuća kompanija ovog tipa na svetu.

 

Od 1973. godine kada je osnovan od strane dva agenta za nekretnine u Denveru, Kolorado do danas rastao je konstantno i sada posluje u stotinu zemalja širom sveta, zapošljava više od 123.000 agenata i broji preko 7.900 agencija.

 

Devet godina za redom proglašen je za vođeću svetsku franšizu u oblasti nekretnina, a sada je prisutan i na našem tržištu, gde planira saradnju sa velikim brojem vodećih agenata i agencija za nekretnine.