Ministar Đorđević otvorio je XX Dečiji sajam u Beogradu

Petak, 06 Oktobar 2017 |

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević otvorio je jubilarni XX Dečiji sajam u Beogradu.

Ministar Đorđević rekao je da mu je izuzetna čast što je u prilici da otvori manifestaciju sa tradicijom dugom 10 godina i dodao da će Ministarstvo i ubuduće nastaviti da radi na tome da našoj deci bude bolje.

„Svet ostaje na mladima, jer deca su naše najveće blago“, poručio je ministar Đorđević i zajedno sa decom otvorio  Dečiji sajam.

Posetioci Dečijeg sajma biće u prilici da uživaju  u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima, likovima iz crtanih filmova, a još dosta iznenađenja očekuje kako mališane, tako i njihove roditelje.

***

  U svakoj ulici na Dečijem sajmu, na štandovima izlagača smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice, likovni kutak, dok roditelji na štandovima mogu dobiti informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici.