Ministar Đorđević na otvaranju šestog međunarodnog Sajma sporta "Srbija, zemlja sporta"

Petak, 24 Novembar 2017 |

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević prisustvovao je  svečanom otvaranju šestog međunarodnog Sajma sporta pod sloganom "Srbija, zemlja sporta" u organizaciji Sportskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Tokom obilaska štandova na Sajmu sporta ministar Đorđević razgovarao je i sa paraolimpijcima o postignutim uspesima i njihovim budućim planovima.

„Vlada Republike Srbije će nastaviti, u okviru svojih mogućnosti,  da pomaže paraolimpijcima, kao i svim sportistima koji su ponos svih nas, predstavljaju nas u najboljem svetlu i najbolji su promoteri Srbije. Nadam se da će svi oni biti još bolji i da će nizati nove pobede i rekorde“, istakao je ministar Đorđević.
Prilikom otvaranja ministar omladine i sporta Vanja Udovičić podsetio je da je 2017. godina bila rekordna po broju medalja i obećao da će naredna biti još bolja.
"Hvala vam što činite uspešni tim Srbije. Svaki dan je novi izazov, trening, pobedili ili izgubili, možemo da imamo privilegiju samo taj dan, već sutra se okrećemo dalje. Uspeh ne može pojedinac da donese, već tim, čestitao bih trenerima, funkcionerima, ali i svim drugima koji su u sistemu, uključujući i ministre na svemu što su uradili", rekao je Udovičić i otvorio Sajam.