понедељак, 20. Фебруар 2017

Aktuelno

VRŠAC - Srbija, zbog neuspešnih privatizacija, ne može da kaže da je socijalno pravedna zemlja, ni da je bogata zemlja, ali može da kaže da se bori za socijalnu pravdu i za to da svi njeni građani žive bolje, poručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
NOVI SAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas su uručili sanitetska vozila, koja je to Ministarstvo kupilo za sedam gerontoloških centara u Vojvodini.
BOR - Srbija će biti usešna onoliko koliko je dostupna svakoj osobi, poručio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin prilikom primopredaje guseničara za savladavanje stepeništa i arhitektonskih prepreka za osobe sa invaliditetom Policijskoj upravi Bor dodajući da osobe sa invaliditetom nikada ne smeju da se osete kao da su teret društva.
SUBOTICA - Svečana ceremonija polaganja venaca na rekonstruisani spomenik poginulima u ratovima devedesetih i u NATO bombardovanju održana je danas u Subotici, a ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je taj spomenik dokaz da se Srbija vraća sebi i da neće zaboraviti žrtve.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, sastao se danas sa članovima Komisije za utvrđivanje programskih sadržaja i davanja predloga za upravljanje memorijalnim kompleksom na Starom beogradskom sajmištu, Episkopom Slavonskim Jovanom Ćulibrkom Jovanom, dr Bogoljubom Šijakovićem iz Radne grupe za pisanje zakona o Sajmištu, rabinom Isakom Asielom, predsednikom Saveza jevrejskih opština Srbije dr Rubenom Fuksom.
OPLENAC - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Srbija ustancima izborila svoje pravo na ustave, na slobodu i pravo da odlučuje sama o sebi i o tome ko su joj prijatelji, a ko neprijatelji.
BEOGRAD - Vlada Srbije na današnjoj sednici proglasila je 2017. godinom generacijske solidarnosti i saradnje, a ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin istakao je da je želja da se društvo učini boljim, sigurnijim, bezbednijim, a to, ocenjuje, nije moguće bez međugeneracijske solidarnosti, jedinstva i razumevanja potreba i starijih i mlađih.
Irig, manastir Krušedol – Pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milan Popović, predvodio je državnu ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti 11. februara 2017. godine povodom obeležavanja godišnjice smrti kralja Milana Obrenovića koji je sahranjen u manastiru Krušedol kod Iriga.
KRUŠEVAC - Ministar za rad, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da se zahvaljujući politici vlade i odluci premijera Alekandra Vučića socijalna davanja u Srbiji neće smanjivati i da će čak biti povećana.
KRUŠEVAC - U kasu PIO Fonda je od početka godine uplaćeno 775 miliona dinara više nego što je planirano, a zahvaljujući tome iz republičkog budžeta se za penzije sada izdvaja manje novca, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
Strana 1 od 159

Video galerija

Ministar Vulin posetio Hemofarm  - POGLEDAJTE VIDEO GALERIJU

Foto galerija

Poseta Moskvi 4Ministar Vulin u Moskvi sa ministrom rada i socijalne zaštite Ruske Federacije

LINKOVI I OBAVEŠTENJA

Prijavi korupciju