Aktuelno

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednik Saveta za unapređenje položaja Roma i sprovođenje Dekade uključivanja Roma i Romkinja u Republici Srbiji, dr Nenad Ivanišević, prisustvovaao je danas u EU Info centru predstavljanju rezultata osamnaestomesečnog projekta ,,Ekonomsko osnaživanje Romkinja: unapređivanje kapaciteta za zapošljavanje i samozapošljavanje“.
Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Dragan Popović, je obišao radove u toku na spomeniku „Slobode“ na Iriškom vencu i spomeniku partizanima u mestu Divoš.
Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević, prisustvovao je danas u Beogradu obuci ,,Deca na migrantskoj ruti − osnaživanje hranitelja za brigu o deci u situaciji migracije“.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, večeras, je u Matici srpskoj, na obeležavanju Dana svetih Ćirila i Metodija i slovenske pismenosti rekao da smo mi narod koji se nedovoljno uporno bori i zalaže za očuvanje svog jezika i pisma.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, rekao je danas na otvaranju projekta „Coca-Cola podrška mladima“ da je Coca-Cola pokazala kako se ponaša socijalno odgovorna kompanija.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, rekao je danas na otvaranju projekta „Coca-Cola podrška mladima“ da je nezaposlenost na nivou Srbije u poslednjem kvartalu 2016. godine 13 odsto.
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, otvorio je Sajam za treće doba 55+, koji se ove godine održava pod sloganom „Dođite da zajedno zakoračimo u drugu mladost“. Ministar Vulin je rekao da preko milion i sedamsto hiljada penzionera može da bude mirno i sigurno, sa punim pouzdanjem u svoju državu, da će njihove penzije stizati na vreme i da će biti uvećane do kraja ove ili najkasnije početkom iduće budžetske godine.
Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević, učestvovao je danas na Kalemegdanu, zajedno sa migrantima iz beogradskih prihvatnih centara, u volonterskoj akciji uređenja Kalemegdanskog parka u čast obeležavanja Evropskog dana parkova.
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijlna pitanja Aleksandra Vulin izjavio je danas da je veoma nekorektno povezivati pravo Srba da glasaju i korišćenje tog prava sa bilo kakvim novcem ili nečim sličnim.
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja organizuje Sajam usluge socijalne zaštite na teritoriji cele Republike Srbije. Sajam je do sada organizovan u Novom Sadu i Nišu, a sledeći je planiran u Subotici 27.05.2017. u hotelu Galerija ( Matije Korvina br. 17 ).
Strana 1 od 181

Video galerija

Ministar Vulin o padu nezaposlenosti  - POGLEDAJTE VIDEO GALERIJU

Foto galerija

Komemoracija Grdelica 3Zaboravi ako možeš...Putnički voz 393...NATO agresija

LINKOVI I OBAVEŠTENJA

Prijavi korupciju