Aktuelno

U petak se u Grdeličkoj klisuri održava centralna državna ceremonija povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji.
BOSILEGRAD - U kasu PIO fonda, zaključno sa 21. martom, uplaćeno je 2,5 milijardi dinara više nego što je planirano zahvaljujući značajno povećanom broju zaposlenih, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
BOSILEGRAD - Opština Bosilegrad dobila je danas sanitet za Dom zdravlja i specijalno vozilo za javno komunalno preduzeće - donaciju Vlade Japana, vrednu 103.450 evra, za borbu sa posledicama migrantske krize.
Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević, potpisao je danas u ime Ministarstva za rad Protokol o saradnji u cilju unapređenja pomoći i podrške najugroženijim grupama migranata i tražioca međunarodne pravne zaštite na teritoriji Republike Srbije sa međunarodnom nevladinom organizacijom Jesuit Refugee Service.
9. međunarodna naučno-stručna konferencija „Socijalni akteri pred izazovima informatičkih tehnologija u traganju za novom vizijom socijalnog mira“
GADžIN HAN - Sve više ljudi u Srbiji se prijavljuje za subvencije za samozapošljavanje, što pokazuje da se preduzetnički duh budi, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.
BEOGRAD - Od početka godine sprovedeno je nešto više od 7.000 inspekcijskih nadzora tokom kojih je pronađeno 2.870 radnika "na crno", nakon čega je 2.580 njih zaposleno na osnovu inspekcijskih rešenja, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, dodajući da se rad na crno značajno smanjio.
Državni sekreta u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja,dr Nenad Ivanišević učestvovao je danas u Subotici na radionici o učešću institucija sistema socijalne zaštite u migrantskoj krizi u Srbiji.
BEOGRAD - U Zemunu će biti izgrađen novi centar za socijalni rad, najavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin dodajući da država vodi računa o svima kojima je pomoć potrebna, te da nijedno socijalno davanje ne kasni i nije umanjeno, već da su proširena.
Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević sastao se danas sa zamenicom direktora Kancelarije UNHCR-a za Evropu, Angelom Li Rosi.
Strana 1 od 166

Video galerija

Ministar Vulin: Obeležavanje Dana sećanja na žrtve agresije tradicija  - POGLEDAJTE VIDEO GALERIJU

Foto galerija

 DSC3646Obeležavanje Dana sećanja na 17. mart 2004. godine – Pogrom na Kosovu i Metohiji

LINKOVI I OBAVEŠTENJA

Prijavi korupciju