Видео галерија

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обишао је данас одмаралиште Црвеног крста на Вршачком брегу и том приликом изјавио да је политика Владе Александра Вучића била таква да није било смањивања социјалних давања, да су све што се уштедело и зарадило на првом месту осетили они којима је помоћ била најпотребнија и да ће се тако понашати свака следећа влада.„Нема смањивања социјалних давања, све што зарадимо ићи ће за кориснике социјалних категорија и оне којима је помоћ најпотребнија, најугроженију децу, сиромашне породице, пензионере, запослене у јавном сектору и све оне захваљујући којима смо и успели да уштедимо и због којих држава боље и сигурније функционише.“
„Захваљујући повећаној запослености, далеко бољој наплати доприноса и већој фискалној дисциплини ми можемо да кажемо да нам је каса много пунија. Закључно са 22. јуном ове године у касу ПИО фонда је уплаћено 5 милијарди динара више него што је планирано. То је повећање, у односу на план, за 2,81 одсто и захваљујући томе обавезне дотације су смањене толико да ПИО фонд неће повући из буџета 11,5 милијарди динара“, изјавио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин после обиласка пензионера који су на бесплатном опоравку у Врњачкој Бањи.
Сигуран сам да је сваки грађанин Србије јуче био поносан и на председника каквог смо добили али и на сам чин инаугурације који је доказ колико се Србија променила, рекао је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас на обележавању друге годишњице рада Прихватног центра у Прешеву да је пре две године Влада Републике Србије по наређењу председника Владе, Александра Вучића, оформила Прихватни центар у Прешеву, и изразио је захвалност што је Вучић као председник Владе највише пута од свих у Европи обишао мигранте и инсистирао на томе да према мигрантима морамо бити хумани и достојанствени.
„Мржња не може да буде лице Србије и мржња не може да буде лице Срба. Нема места за мржњу међу Србима и нема места за мржњу у нашем друштву“, изјавио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, који је заједно са председником Националног савета ромске националне мањине, Витомиром Михајловићем, и председником општине Чукарица, Срђаном Коларићем, уклањао графите који позивају на насиље против ромске популације, исписане на згради Дома здравља „Др Симо Милошевић“ на Чукаричкој падини.
БЕОГРАД - У Србији живи 29.415 људи који још увек имају избеглички статус и држава се о њима брине, као што брине о свим својим грађанима, јер Србија припада свакоме ко у њој живи, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.
БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да ће странка коју води подржати избор Ане Брнабић за премијера јер ју је предложио председник Србије Александар Вучић, који је гаранција да ће она наставити политику коју је сам Вучић водио као председник владе и зато што им је стало до континуитета те политике.
„Српски народ у себи треба да негује различитости, треба да негује различито порекло које нас чини таквим какви јесмо. Српски народ живи на различитим просторима и сходно томе је градио своју историју, градио своју различитост, очувао своју посебност, своју културу, али он јесте једно. Крајишки Срби, Срби из Републике Српске, Срби који су некада дошли трбухом за крухом, а некада бежећи пред камом и јамом, донели су у Србију и Војводину оно најбоље што умеју да дају, донели су своју храброст, своју вредноћу, традицију, културу, донели су начин на који говоре српски језик. Дали су прилику и Војводини и Србији да буде поносна на честите и добре људе који су овде отхранили своје породице“, изјавио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин на отварању 17. Завичајног збора који је организовало Завичајно удружење „Мањача“ и Савез крајишких удружења на Селишту у Буковцу код Новог Сада..
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствовао је данас обележавању Дана града Лознице.„Шта рећи граду који је велики у историји, граду који је велики у тренутку кад траје, граду у сенци хероја са Гучева, граду који је родно место српске писмености и ћирилице, граду који никада није погрешио на испиту на ком је било питање борбе за српску слободу“, рекао је Вулин.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обишао је нови погон фабрике чоколаде „Нели“ који је отворен данас у Лозници, а инвестиција вредна три милиона евра обезбедиће 50 нових радних места и повећати производњу фабрике за 80 одсто.Обилазећи производни погон фабрике Aлександар Вулин је истакао да је ова компанија пример предузетништва какво треба да постоји много више у Србији.
Страна 1 од 92

Видео галерија

Не насиљу над старијима, не насиљу у породици!  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

 

Пријави корупцију