Видео галерија

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, разговарао је у Бечу са савезним министром за рад, социјална питања и заштиту потрошача Републике Аустрије, Алојзом Штегером.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, разговарао је у Бечу са савезним министром унутрашњих послова Републике Аустрије, Волфгангом Соботком о свим изазовима и последицама са којима се Србија носи у мигрантској кризи.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, најавио је данас током обележавања петогодишњице рада Српско-руског хуманитарног центра у Нишу да ће у наредном периоду Министарство за рад и Центар унапредити своју сарадњу.Министар Вулин је честитао припадницима Центра јубилеј и захвалио им се за храброст, солидарност, и за то што су били уз Србију кад год је било тешко.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, и амбасадорка Републике Француске у Србији, Кристин Моро, потписали су Споразум о обнови Споменика захвалности Француској, који се налази на Калемегдану.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се данас у Љубљани са министарком одбране Републике Словеније, Андрејом Катич.Министар Вулин и министарка Катич су разговарали о актуелној мигрантској кризи и о важности очувања мира и стабилности у региону.Они су се сагласили да је досадашња сарадња две земље била успешна и изразили наду да ће се односи и даље развијати у духу успешне сарадње на свим подручјима од заједничког интереса.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је током посете Словенији поводом учешћа на конференцији „Подстицање развоја социјалне економије у југоисточној Европи“, да је социјално предузетништво развојна шанса коју Србија мора да искористи.
БЕОГРАД - Документарни филм Лордана Зафрановића "Залазак столећа (Тестамент Л. З.)" из 1993, данас је по први пут приказан у Србији, поводом Дана сећања на жртве Холокауста, геноцида и других жртава фашизма у Другом светском рату. "Тестамент", филм о ужасима НДХ, о усташкој мржњи и злочинима који често нису били кажњени, премијерно се приказује у Србији, на иницијативу министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александра Вулина, који за Тањуг каже да му је велико задовољство да може да га погледа и представи читавој српској јавности.
Током обиласка просторија Црвеног крста Бујановац у којима се обавља припрема и подела оброка за 1.200 корисника народне кухиње, министар за рад, Александар Вулин, рекао је да Влада Србије обезбеђује храну за више од 36.000 најугроженијих којима је помоћ потребна и који топао оброк добијају у 77 народних кухиња широм Србије.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, приликом посете Геронтолошком центру Обреновац је навео да је захваљујући бољој запослености и ефикаснијој борби против сиве економије уплата доприноса са 18. априлом 2017. године већа у односу на планирану за 3,4 милијарде динара, односно за 3,1 одсто. У односу на исти период прошле године остварени приходи су већи за 7,7 милијарди динара или за 7,4 одсто.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваo је предавању у оквиру пројекта „Још увек возим“ одржаном у Медицинској школи „Београд“, које је намењено ученицима завршних разреда у циљу повећања безбедности у саобраћају, посебно безбедности младих који тек стичу право на возачку дозволу. Млади људи у инвалидским колицима, чланови Савеза параплегичара и квадриплегичара Србије, кроз лична искуства, упознају средњошколце са последицама неодговорног понашања у саобраћају.
Страна 1 од 85

Видео галерија

Министар Вулин у Бечу разговарао са аустријским министром унутрашњих послова  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

ПРОЈЕКАТ СВЕТСКЕ БАНКЕ И РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРЕНТНОСТ И ЗАПОШЉАВАЊЕ (COMPETITIVENESS AND JOBS)

Пријави корупцију