понедељак, 17 април 2017

Министар Вулин у Медицинској школи „Београд“

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у уторак, 18. априла 2017. године, у 12:30 часова, у Медицинској школи „Београд“ (Делиградска, бр. 31), предавању у оквиру пројекта „Још увек возим“, које је намењено ученицима завршних разреда у циљу повећања безбедности у саобраћају, посебно безбедности младих који тек стичу право на возачку дозволу.


У оквиру Годишњих конкурса за унапређење положаја особа са инвалидитетом у Републици Србији у 2015. и 2016. години Министарство за рад је са око 1,9 милиона динара подржало пројекат „Још увек возим“ Удружења параплегичара мачванског округа, који подразумева обуку младих особа са инвалидитетом, које су инвалидност стекле у саобраћајним несрећама и корисници су инвалидских колица, да врше едукацију ученика завршних разреда средњих школа и тиме допринесу повећању безбедности у саобраћају код младих подизањем свести о последицама саобраћајних незгода. До сада је одржано 200 предавања за 11000 ученика у 25 градова и општина у Србији.
Кроз три нивоа конкурсних процедура Министарство за рад је од 2014. године до данас подржало активности удружења особа са инвалидитетом са скоро 950 милиона динара.

Видео галерија

Министар Вулин о паду незапослености  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

ПРОЈЕКАТ СВЕТСКЕ БАНКЕ И РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРЕНТНОСТ И ЗАПОШЉАВАЊЕ (COMPETITIVENESS AND JOBS)

Пријави корупцију