Саопштења

Поводом Европског дана међугенерацијске солидарности, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у суботу, 29. априла 2017. године, у 10:30 часова, у Клубу за старије Стари град 1 (Солунска, бр. 14), међугенерацијском дружењу у коме ће учествовати пензионери Геронтолошког центра Београд, чланови дневних центара и клубова за старије, деца и млади корисници установа социјалне заштите, волонтери, чланови плесних школа и школе за дизајн.
Управа за безбедност и здравље на раду Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања обележиће 28. априла, у 12:00 часова, у згради Радио-телевизије Србије (Таковска бр. 10) Светски дан безбедности и здравља на раду и Дан безбедности и здравља на раду у Републици Србији.
Поводом обележавања 99. годишњице смрти Гаврила Принципа, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Драган Поповић, предводиће државну церемонију полагања венаца и одавања државних и војних почасти, која ће бити одржана 28. априла 2017. године, у 11:00 часова, код споменика Гаврилу Принципу у Финансијском парку у Београду (угао Немањине и Сарајевске улице).
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, предводиће 28. априла 2017. године, у 15:30 часова, у Терезину, у Чешкој Републици, церемонију полагања венаца и одавања почасти поводом обележавања годишњице смрти Гаврила Принципа.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, разговараће у петак, 28. априла 2017. године, у 09:00 сати, у Бечу са савезним министром за рад, социјална питања и заштиту потрошача Републике Аустрије, Алојзом Штегером.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Владимир Илић, отвориће у четвртак, 27. априла 2017. године, у 12:00 сати, у амфитеатру Дома „Бежанијска коса“ (Марије Бурсаћ, бр. 49) четврти по реду Фестивал међугенерацијске сарадње „Океј“, чији је циљ унапређење толеранције и емпатије међу различитим генерацијама у контексту изградње кохезивног друштва свих старосних доба.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Владимир Илић, отвориће у четвртак, 27. априла 2017. године, у 10:00 сати, у хотелу „М“ у Београду (Булевар ослобођења 56a) конференцију под називом „Породични смештај као подршка биолошкој породици“, коју организује Покрајински завод за социјалну заштиту.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састаће се у четвртак, 27. априла 2017. године, у 11:00 сати, у Бечу са савезним министром унутрашњих послова Републике Аустрије, Волфгангом Соботком. Састанак ће бити одржан у Министaрству унутрашњих послова Аустрије (Herrengasse 7).
Чачак – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Драган Поповић предводиће државну церемонију поводом обележавања 88. годишњице смрти војводе Степе Степановића која ће бити одржана 27. априла 2017. године са почетком у 11.00 часова на гробу војводе Степе Степановића (Градско гробље у Чачку).
Београд – Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Драган Поповић предводиће државну церемонију поводом обележавања 99. годишњице од смрти Гаврила Принципа која ће бити одржана 28. априла 2017. године са почетком у 11.00 часова код споменика Гаврилу Принципу у Финансијском парку у Београду (угао улица Немањине и Сарајевске).
Страна 1 од 137

Видео галерија

Министар Вулин у Бечу разговарао са аустријским министром унутрашњих послова  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

ПРОЈЕКАТ СВЕТСКЕ БАНКЕ И РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРЕНТНОСТ И ЗАПОШЉАВАЊЕ (COMPETITIVENESS AND JOBS)

Пријави корупцију