Саопштења

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја Рома и спровођење декаде Рома, др Ненад Иванишевић, потписаће у среду, 29. марта 2017. године, у 13:30 часова, у Палати Србија, сала 233, Источни улаз (Булевар Михајла Пупина, бр. 2), у име Министарства за рад, Споразум о сарадњи са Ромским образовним фондом из Будимпеште и Националном службом за запошљавање.
У тродневним надзорима које је Инспекторат за рад спровео код послодаваца који се баве грађевинарством, трговином, угоститељством, услугама, производњом хлеба, пецива и колача, одржавањем и поправком моторних возила откривено је да око 30 одсто затечених радника ради „на црно“.
Државни секрeтар у Министарству за рад, запошљавње, борачка и социјална питања, Владимир Илић, отвориће у среду, 29. марта 2017. године, у Хотелу „Зира“ (Рузвелтова 35, сала Акрополис) у 11 сати трећи састанак СКГО Мреже за социјалну заштиту, на тему „Волонтеризам у служби социјалне заштите“.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, уручиће у уторак, 28. марта 2017. године, у 18:00 часова, у Свечаној сали Београдског сајма (Булевар војводе Мишића, бр. 14), златну плакету младом Димитрију Ковачевићу, најбољем у Србији у картингу у класи II, и поред тога што на такмичењима мора да носи врло сложени слушни апарат.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова, Предраг Вулетић, и градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, присуствоваће у уторак, 28. марта 2017. године, у 12:00 часова, у Великој сали Српског народног позоришта у Новом Саду (Позоришни трг, бр. 1) скупу посвећеном реализацији Правилника о друштвеном стандарду корисника пензија Републичког фонда ПИО. Скуп организује Удружење пензионера града Новог Сада.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник српског дела Међувладине мешовите комисије Србије и Мађарске о националним мањинама, др Ненад Иванишевић, и председник Скупштине АП Војводине и Савеза војвођанских Мађара, Иштван Пастор, учествоваће у уторак, 28. марта 2017. године, у 10:00 часова, у сали за седнице Дома Мађара (Аге Мамужића, бр. 11) у Суботици, на заједничком стручном скупу Националног савета мађарске националне мањине и Самоуправе Срба у Мађарској.
Државни секретари у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић и Владимир Илић, посетиће у понедељак, 27. марта 2017. године, у 11:00 часова, општину Лајковац.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић присуствоваће у суботу, 25. марта 2017. године, у 20:00 часова, хотелу ,, Патриа“ у Суботици ( Ђуре Ђаковица бр. 1а ) хуманитарној вечери ,, Суботица љуља срцем“ за децу из Дома ,, Колевка“ .
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у суботу, 25. марта 2017. године, у 09:45 часова, у Дому пензионера Вождовац (Качерска, бр. 6-12), малој међугенерацијској радној акцији под називом „Океј за све генерације“.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, присуствоваће у петак, 24. марта 2017. године, у 10:00 сати, у ресторану ,,Спартак“ (Шандора Петефија, бр. 8), редовној Годишњој скупштини Градског удружења пензионера Суботице.
Страна 1 од 130

Видео галерија

Министар Вулин и градоначелник Вучевић о побољшању стандарда пензионера  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

Пријави корупцију