Саопштења

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, састаће се у уторак, 27. јуна 2017. године, у 10:00 часова, у Министарству за породицу, дечија права и социјалну солидарност Републике Малте, у Валети (Улица Републике, бр. 310) са малтешким министром за социјалну солидарност, Мајклом Фалзоном.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, посетиће у понедељак, 26. јуна 2017. године, у 10:00 часова, децу која се налазе на одмору и опоравку у Дечијем одмаралишту Црвеног крста Србије на Вршачком брегу (Топовски пут бб). У овом одмаралишту тренутно бораве деца корисници програма народних кухиња из Житишта и Нове Црње.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, посетиће у суботу, 24. јуна 2017. године, у 11:00 сати, Специјалну болницу „Меркур“ у Врњачкој Бањи, објекат „Шумадија“ (Цара Душана, бр. 3), у коме су смештени пензионери који се налазе на бесплатном опоравку. У Врњачкој Бањи тренутно борави 55 корисника пензија који су остварили право на десетодневну рехабилитацију о трошку Републичког фонда ПИО.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, и чланови Градског већа Суботице, Илија Ђукановић и Наташа Алексић, посетиће у суботу, 24. јуна 2017. године, у 09:00 часова, породицу Авдо у Суботици (Кајмакчаланска, бр. 1/б), чија је ћерка рођена са Дауновим синдромом.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и заменик председника Радне групе Владе Републике Србије за решавање проблема мешовитих миграционих токова, др Ненад Иванишевић, је поводом иступања у јавности „Покрета за грађанску Суботицу“ у вези са смештајем миграната у Суботици, изјавио да је реч о нетачним и злонамерним изјавама усмереним, пре свега, против градских власти и Владе Републике Србије, које за циљ имају ширење панике међу Суботичанима и скретање пажње са решавања правих проблема.
Помоћник министра за рад, Владимир Пешић, присуствоваће данас у 16:00 сати, у Спортском центру „Кошутњак“ у Београду (Кнеза Вишеслава, бр. 72), трибини у оквиру пројекта „Шампиони сваки дан“, који има за циљ да подстакне и мотивише да се што више особа са инвалидитетом укључи у активно бављење спортом.
Помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Милан Поповић, предводиће у среду 21. јуна 2017. године, у 10:00 часова, у оквиру комплекса Чешко-словачког војног гробља у Крагујевцу, церемонију обележавања Српско-словачких комеморативних свечаности. Церемонија подразумева полагање венаца и интонирање химни.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отвориће у среду, 21. јуна 2017. године, у 11:00 сати, у Установи геронтолошки центар Београд, Дом Бежанијска коса (Марије Бурсаћ, бр. 49), стручни скуп „Спона за будућност“, посвећен изазовима и могућностима за пружање услуге смештаја старијим особама у околностима све већег броја људи треће животне доби, као и све веће потребе за смештајем у оквиру домова за старије.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у уторак, 20. јуна 2017. године, у 12:00 часова, обележавању две године постојања и успешног рада Привременог прихватног центра за мигранте у Прешеву (Васе Смајића, бр. 2). Догађају ће присуствовати и стална координаторка УН у Србији и представница УНДП-а, Карла Робин Херши.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, присуствоваће у понедељак, 19. јуна 2017. године, у 10:00 часова, испред Дома здравља „Др Симо Милошевић“ на Чукаричкој падини (Стевана Ђурђевића Трошаринца, бр. 2), уклањању графита који позивају на насиље против ромске популације.
Страна 1 од 147

Видео галерија

Не насиљу над старијима, не насиљу у породици!  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

 

Пријави корупцију