Интервјуи

Интервју министра Вулина за ТВ Мост из Звечана
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин тврди да му моћници прете да ће доживети жестоки медијски линч уколико настави истрагу о инвалидској пензији Љубише Бухе Чумета! У разговору за Информер Вулин поручује да га ништа неће спречити да утврди ко је све годинама уназад нелегално узимао новац из државне касе.
Свако од 300.000 решења о праву на инвалидску пензију биће проверено, а сумње у њихову регуларност биће коначно разрешене, каже Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.
Министарство за рад, запошљавање, борачку и социјалну политику обухвата читав живот у Србији, од момента када се дете роди до пензије. Оно је део свакодневног живота запослених, незапослених, пензионера, породица, социјално угрожених, деце… Управо због тога што је толико широко, оно не може да испуни све што се од њега очекује и тражи. Једноставно, држава не може да реши све проблеме – каже у разговору за “Дневник” Александар Вулин, који је на челу тог министарства. – Оно што можемо, ми и чинимо, јер Србија, ма колико се то можда не види, издваја доста новца за социјалну помоћ и по томе је заправо социјална. Наше надокнаде су међу вишима у окружењу, али се увек може поставити питање да ли оне одлазе у праве руке, да ли је неко остао ускраћен и да ли је свака од тих надокнада испунила циљ, односно оно због чега се даје – објашњава Вулин. Значи ли…
Ако смо вратили све посмртне остатке Карађорђевића, зашто у Србији нема места за посмртне остатке пуковника Аписа, пита министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Видео галерија

Не насиљу над старијима, не насиљу у породици!  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

 

Пријави корупцију