Прете ми због Чумета - Интервју министра Вулина (дневне новине Информер)

Уторак, 16. Септембар 2014

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин тврди да му моћници прете да ће доживети жестоки медијски линч уколико настави истрагу о инвалидској пензији Љубише Бухе Чумета! У разговору за Информер Вулин поручује да га ништа неће спречити да утврди ко је све годинама уназад нелегално узимао новац из државне касе. опширније »

Министар Вулин - Проверићемо и дечије додатке

Уторак, 09. Септембар 2014

Свако од 300.000 решења о праву на инвалидску пензију биће проверено, а сумње у њихову регуларност биће коначно разрешене, каже Александар Вулин, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. опширније »

Вулин: Обрачунски листић радничке зараде постаје меница

Недеља, 10. Август 2014

Министарство за рад, запошљавање, борачку и социјалну политику обухвата читав живот у Србији, од момента када се дете роди до пензије. Оно је део свакодневног живота запослених, незапослених, пензионера, породица, социјално угрожених, деце… Управо због тога што је толико широко, оно не може да испуни све што се од њега очекује и тражи. Једноставно, држава не може да реши све проблеме – каже у разговору за “Дневник” Александар Вулин, који је на челу тог министарства. – Оно што можемо, ми… опширније »

Вулин: Србија много дугује Апису

Уторак, 05. Август 2014

Ако смо вратили све посмртне остатке Карађорђевића, зашто у Србији нема места за посмртне остатке пуковника Аписа, пита министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. опширније »