Министру за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зорану Ђорђевићу, уручене Златна плакета и сабља за резултате постигнуте на челу Министарства одбране

Четвртак, 06. Јул 2017

Министру за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зорану Ђорђевићу, данас су у Малој ратној сали у Генералштабу, министар одбране Александар Вулин  и  начелник Генералштаба Војске Србије, Љубиша Диковић,  уручили су сабљу... опширније »

Захвалница министру за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зорану Ђорђевићу за изузетне заслуге и пријатељство са Алжиром

Четвртак, 06. Јул 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић добио је захвалницу за изузетне заслуге, пријатељство, допринос и исказану посвећеност... опширније »

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

Петак, 24. Март 2017

ГРДЕЛИЦА - Обележавању 18 година од почетка НАТО бомбардовања присуствовали су бројни грађани, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, премијер Србије Александар Вучић и председник Републике Српске Милорад Додик који су положили венце на спомен обележје, а то су учиниле и породице страдалих у возу који је погођен НАТО пројектилима у тренутку док је прелазио мост. опширније »

Обележавање Дана сећања на 17. март 2004. године – Погром на Косову и Метохији

Петак, 17. Март 2017

БЕОГРАД - Срби су довољно ћутали о злу које су трпели и више никада неће ћутати, поручио је вечерас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин на свечаној академији у београдском Народном позоришту, поводом 13. годишњице погрома над Србима на Косову и Метохији. опширније »

Министар Вулин у Москви са министром рада и социјалне заштите Руске Федерације

Петак, 13. Јануар 2017

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се у петак, 13. јануара 2017. године, у Москви, у 15:00 сати по локалном времену, са министром рада и социјалне заштите Руске Федерације, Максимом Анатољјевичем Топилином. Састанак је одржан у Министарству рада и социјалне заштите Руске Федерације. опширније »

Aктивности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања од 1. јануара 2016. године

Субота, 24. Децембар 2016

Aктивности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања од 1. јануара 2016. године опширније »

Манифестација “Човек године”

Среда, 21. Децембар 2016

Уручена признања која Министарство за рад додељује установама и изузетним појединцима који раде у систему социјалне заштите. опширније »

Министар Вулин се састао са представницима међународних организација у Србији

Петак, 04. Новембар 2016

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се данас са сталном координаторком УН у Србији и представницом УНДП-а, Иреном Војачковом Солорано, представником УНХЦР-а у Србији, Хансом Фридрихом Шодером, представником УНИЦЕФ-а у Србији, Мишел Сен Лоом, представницом Светске здравствене организације у Србији, Софијом Пуцати, и представником Међународне организације рада, Јованом Протићем. опширније »

Обележавање 72. годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату

Четвртак, 20. Октобар 2016

БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александара Вулин који је предводио државну церемонију у оквиру спомен комплекса гробља Ослободилаца Београда у Другом светском рату, поручио је данас да ниједна генерација у историји нашег народа никада није дала погрешан одговор и није била на погрешној страни. опширније »

Обележавање Дана сећања на страдање и прогон Срба - Парастос у цркви Светог Марка у Београду за Србе страдале у Хрватској и Босни и Херцеговини

Петак, 05. Август 2016

Парастосом у Цркви светог Марка и полагањем венаца на споменик жртвама страдалим у ратовима у бившој Југославији од 1991. до 2000. године, данас је обележен Дан сећања на страдале и прогнане Србе током хрватске војно-полицијске акције "Олуја". опширније »