Фото галерија

ДЕБЕЉАЧА - Споменик Тибору Церни, једном од 108 припадника Војске Југославије који су страдали у одбрани реона карауле Кошаре, када су их 1999. напале удружене снаге терористичке ОВК, регуларне албанске војске и НАТО снага, откривен је данас у Дебељачи код Ковачице.
Поводом обележавања сто година од смрти војводе Радомира Путника, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, предводио је државну церемонију одавања почасти и полагања венаца. Поред министра Вулина, венце су положили и одали почаст и представници Министарства одбране и Војске Србије, града Београда, потомци војводе Радомира Путника, као и представници удружења.
ГРДЕЛИЦА - Обележавању 18 година од почетка НАТО бомбардовања присуствовали су бројни грађани, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, премијер Србије Александар Вучић и председник Републике Српске Милорад Додик који су положили венце на спомен обележје, а то су учиниле и породице страдалих у возу који је погођен НАТО пројектилима у тренутку док је прелазио мост.
БЕОГРАД - Срби су довољно ћутали о злу које су трпели и више никада неће ћутати, поручио је вечерас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин на свечаној академији у београдском Народном позоришту, поводом 13. годишњице погрома над Србима на Косову и Метохији.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се у петак, 13. јануара 2017. године, у Москви, у 15:00 сати по локалном времену, са министром рада и социјалне заштите Руске Федерације, Максимом Анатољјевичем Топилином. Састанак је одржан у Министарству рада и социјалне заштите Руске Федерације.
Aктивности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања од 1. јануара 2016. године
Уручена признања која Министарство за рад додељује установама и изузетним појединцима који раде у систему социјалне заштите.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се данас са сталном координаторком УН у Србији и представницом УНДП-а, Иреном Војачковом Солорано, представником УНХЦР-а у Србији, Хансом Фридрихом Шодером, представником УНИЦЕФ-а у Србији, Мишел Сен Лоом, представницом Светске здравствене организације у Србији, Софијом Пуцати, и представником Међународне организације рада, Јованом Протићем.
БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александара Вулин који је предводио државну церемонију у оквиру спомен комплекса гробља Ослободилаца Београда у Другом светском рату, поручио је данас да ниједна генерација у историји нашег народа никада није дала погрешан одговор и није била на погрешној страни.
Парастосом у Цркви светог Марка и полагањем венаца на споменик жртвама страдалим у ратовима у бившој Југославији од 1991. до 2000. године, данас је обележен Дан сећања на страдале и прогнане Србе током хрватске војно-полицијске акције "Олуја".
Страна 1 од 12

Видео галерија

Не насиљу над старијима, не насиљу у породици!  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

 

Пријави корупцију