Прес

Државни секрeтар у Министарству за рад, запошљавње, борачка и социјална питања, Владимир Илић, отвориће у среду, 29. марта 2017. године, у Хотелу „Зира“ (Рузвелтова 35, сала Акрополис) у 11 сати трећи састанак СКГО Мреже за социјалну заштиту, на тему „Волонтеризам у служби социјалне заштите“.
У тродневним надзорима које је Инспекторат за рад спровео код послодаваца који се баве грађевинарством, трговином, угоститељством, услугама, производњом хлеба, пецива и колача, одржавањем и поправком моторних возила откривено је да око 30 одсто затечених радника ради „на црно“.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја Рома и спровођење декаде Рома, др Ненад Иванишевић, потписаће у среду, 29. марта 2017. године, у 13:30 часова, у Палати Србија, сала 233, Источни улаз (Булевар Михајла Пупина, бр. 2), у име Министарства за рад, Споразум о сарадњи са Ромским образовним фондом из Будимпеште и Националном службом за запошљавање.
НОВИ САД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Александар Вулин и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић данас су присуствовали скупу посвећеном реализацији Правилника о друштвеном стандарду корисника пензија Републичког фонда ПИО, одржаном у Српском народном позоришту у Новом Саду.
БЕОГРАД - Аутомобилски форум уручио је вечерас награде најуспешнијима у сектору саобраћаја, а министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин том приликом златну плакету уручио је младом Димитрију Ковачевићу најбољем у Србији у картингу ИИ и поред тога што на такмичењима мора да носи врло сложени слушни апарат.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник српског дела Међувладине мешовите комисије Србије и Мађарске о националним мањинама, др Ненад Иванишевић, и председник Скупштине АП Војводине и Савеза војвођанских Мађара, Иштван Пастор, учествоваће у уторак, 28. марта 2017. године, у 10:00 часова, у сали за седнице Дома Мађара (Аге Мамужића, бр. 11) у Суботици, на заједничком стручном скупу Националног савета мађарске националне мањине и Самоуправе Срба у Мађарској.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова, Предраг Вулетић, и градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић, присуствоваће у уторак, 28. марта 2017. године, у 12:00 часова, у Великој сали Српског народног позоришта у Новом Саду (Позоришни трг, бр. 1) скупу посвећеном реализацији Правилника о друштвеном стандарду корисника пензија Републичког фонда ПИО. Скуп организује Удружење пензионера града Новог Сада.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, уручиће у уторак, 28. марта 2017. године, у 18:00 часова, у Свечаној сали Београдског сајма (Булевар војводе Мишића, бр. 14), златну плакету младом Димитрију Ковачевићу, најбољем у Србији у картингу у класи II, и поред тога што на такмичењима мора да носи врло сложени слушни апарат.
Државни секретари у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић и Владимир Илић, посетиће у понедељак, 27. марта 2017. године, у 11:00 часова, општину Лајковац.
БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас да ће се положај пензионера поправљати и да очекује у наредном периоду раст пензија и плата.Он је, током посете Дому пензионера Вождовац, рекао да у Србији живи 1.728.000 пензионера и да је "свако од њих заслужио да буде поштован, чуван и заштићен у времену у коме живи. "Држава Србија своје пензионере поштује и цени и оно што могу да кажем је да ће се њихов материјални положај и даље поправљати. Без подршке пензионера у Србији не би успела ни једна реформа, ниједан од зацртаних циљева", поручио је Вулин.
Страна 1 од 224

Видео галерија

Министар Вулин и градоначелник Вучевић о побољшању стандарда пензионера  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

Пријави корупцију