Награда "28 април"

Национална признања у области безбедности и здравља на раду

Поводом обележавања 28. априла – Светског дана безбедности и здравља на раду и Дана безбедности и здравља на раду у Републици Србији Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Управа за безбедност и здравље на раду у сарадњи са социјалним партнерима организује такмичење за доделу Националних признања у области безбедности и здравља на раду.
Национална признања за допринос, резултате и заслуге постигнуте у области безбедности и здравља на раду биће додељена правним лицима, предузетницима, Одбору за безбедност и здравље на раду, синдикалним организацјама и појединцима, и то:
- Повеља "28. април";
- Плакета "28. април";
- Похвалница "28. април".
Детаљније информације можете наћи у обавештењу у условима за доделу признања у области безбедности и здравља на раду за 2015. годину.
Рок за подношење пријава и предлога за доделу признања је 4. април 2016. године.
Национална признања из области безбедности и здравља на раду биће додељена на манифестацији, поводом обележавања Светског дана безбедности и здравља на раду и Дана безбедности и здравља на раду у Републици Србији.
За све остале информације, особа за контакт: Биљана Ђурић, 011/33-47-391, е-пошта: biljana.djuric@minrzs.gov.rs

docДОБИТНИЦИ НАЦИОНАЛНИХ ПРИЗНАЊА 28.АПРИЛ У ОБЛАСТИ БЕЗБЕДНОСТИ И ЗДРАВЉА НА РАДУ ЗА 2015. ГОДИНУ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ53.5 KB

docОбразац 1 и 285.5 KB

docОбавештење у условима за доделу признања67 KB

 

Видео галерија

Министар Вулин: Алексинац ће добити модеран Центар за социјални рад  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Poseta Moskvi 4

Министар Вулин у Москви са министром рада и социјалне заштите Руске Федерације

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

Пријави корупцију