понедељак, 19 јун 2017

Државни секретар Ненад Иванишевић учествовао на скупу "Глобални договор о миграцијама"

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, обратио се данас на скупу под називом "Глобални договор о миграцијама“ који је организовала Међународна организација за миграције (ИОМ) у сарадњи са Представништвом Високог комесара Уједињених нација за избеглице (УНХЦР) у Србији и том приликом рекао да је Република Србија најодговорнија земља на мигрантској рути којом је прошло више од милион људи.


Иванишевић је нагласио да као хумани људи бринемо о свакоме ко се нађе на нашој територији иако није карактеристика ових миграција да се мигранти насељавају и интегришу у српско друштво већ настављају пут у земље западне Европе.
Испред Међународне организација за миграције (ИОМ) и Представништва Високог комесара Уједињених нација за избеглице (УНХЦР) обратили су се Питер Ван дер Ауверт и Ханс Фридрих Шодер. Они су похвалили хуману и одговорну политику Републике Србије према мигрантима и навели да је Србија пример доброг односа према мигрантској кризи.

Видео галерија

Не насиљу над старијима, не насиљу у породици!  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

 

Пријави корупцију