четвртак, 20 април 2017

Државни секретар Ненад Иванишевић посетио Оџаке

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања , др Ненад Иванишевић ,посетиоје данас општину Оџаке где је разговарао са председницом привременог органа општине Латинком Васиљковић. Иванишевић је обишао и Центар за социјални рад, МНРО ,, Златна барка“ и хранитељску породицу Силване Јовановић.


Ненад Иванишевић је током разговора са председницом привременог органа општине Оџаци похвалио ту локалну самоуправу на досадашњој сарадњи и проактивнисти. Државни секретар је предочио да су Оџаци добили 5.769.504 динара од наменских трансфера за развој услуга у заједници и указао да се уз помоћ тих средстава може умногоме помоћи тамошњем Центру за социјални рад. Иванишевић је информисао Васиљковић о расписаним позивима ЕУ програма за запошљавање и социјалне иновације ( EaSI ), и позвао да подстакну грађане да направе квалитетне пројекте и да аплицирају. Он је рекао и да је актуелан поступак лиценцирања установа и поручио да то искористе установе социјалне заштите. Државни секретар је поручио да ће Министарство за рад наставити да пружа подршку Центру за социјални рад и општини Оџаци.
Председница привременог органа општине Оџаци , Латинка Васиљковић изјавила је да је на састанку договорено заједничко деловање ресорног министарства и те локалне самоуправе ради унапређивања услуга социјалне заштите. Васиљковић је изразила уверење да ће сарадња са надлежним министарством остати на високом нивоу.

Видео галерија

Министар Вулин о паду незапослености  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

ПРОЈЕКАТ СВЕТСКЕ БАНКЕ И РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРЕНТНОСТ И ЗАПОШЉАВАЊЕ (COMPETITIVENESS AND JOBS)

Пријави корупцију