Актуелно

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се данас у Љубљани са министарком одбране Републике Словеније, Андрејом Катич.Министар Вулин и министарка Катич су разговарали о актуелној мигрантској кризи и о важности очувања мира и стабилности у региону.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, посетио је данас општину Шид где је разговарао са председником општине, Предрагом Вуковићем. Након тога, Иванишевић је у Шиду присуствовао и састанку Саветa за безбедност на коме је главна тема била тренутно стање са мигрантима у тој локалној самоуправи.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, изјавио је током посете Словенији поводом учешћа на конференцији „Подстицање развоја социјалне економије у југоисточној Европи“, да је социјално предузетништво развојна шанса коју Србија мора да искористи.
ТАКОВО - У Такову су данас обележени 202. годишњица Другог српског устанка и Дан Војске Србије, у знак сећања на дан када је 1815. донета одлука о почетку Другог српског устанка против Отоманске империје.
ДОЊА ГРАДИНА - Дан сећања на жртве усташког злочина геноцида у концентрационом логору Јасеновац обележен је данас полагањем венаца и одавањем почасти у Спомен подручју Доња Градина у Републици Српској.
Дан сећања на жртве холокауста, геноцида и других жртава фашизма у Другом светском рату обележен је данас код Споменика жртвама геноцида у Другом светском рату у оквиру комплекса некадашњег нацистичког логора смрти Старо сајмиште на Новом Београду. Државну церемонију предводио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин.
БЕОГРАД - Документарни филм Лордана Зафрановића "Залазак столећа (Тестамент Л. З.)" из 1993, данас је по први пут приказан у Србији, поводом Дана сећања на жртве Холокауста, геноцида и других жртава фашизма у Другом светском рату.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, отворио је данас на Хоргошу Васкршњи сабор уметника који су организовали Фондација ,,Душа паорска“ из Новог Сада и Дом за децу ометену у развоју ,,Колевка“ из Суботице.
Министар за рад Александар Вулин рекао је данас, након обиласка просторија Црвеног крста у Бујановцу, да председник Националног савета Албанаца, Јонуз Муслију, изјавом да Прешево, Бујановац и Медвеђа треба да се припоје Косову и Албанији, позива на Трећи балкански рат и рушење уставног поретка и територијалног интегритета Србије, као и на отцепљење дела територије Србије.
Током обиласка просторија Црвеног крста Бујановац у којима се обавља припрема и подела оброка за 1.200 корисника народне кухиње, министар за рад, Александар Вулин, рекао је да Влада Србије обезбеђује храну за више од 36.000 најугроженијих којима је помоћ потребна и који топао оброк добијају у 77 народних кухиња широм Србије.
Страна 1 од 172

Видео галерија

Министар Вулин у Словенији на конференцији о развоју социјалне економије у југоисточној Европи  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

ПРОЈЕКАТ СВЕТСКЕ БАНКЕ И РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРЕНТНОСТ И ЗАПОШЉАВАЊЕ (COMPETITIVENESS AND JOBS)

Пријави корупцију