Актуелно

БЕОГРАД - За активне мере политике запошљавања издвојено је 2,8 милијарди динара и још 550 милиона динара за запошљавање особа са инвалидитетом, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, додајући да је ове године за разне пројекте обука и оспособљавања опредељено 970 милиона динара.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, присуствовао је данас конференцији ,,Представљање новог регионалног плана реаговања на избегличку и мигрантску кризу“, која је одржана у Медија центру.
БЕОГРАД - Србија неће повећавати капацитете прихватних центара који су најквалитетнији на мигрантској рути, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин додајући да се Србија труди да помогне свима те да ће Влада наставити да се понаша на исти начин без обзира да ли је неко лажно критикује.
Београд – Помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Милан Поповић, предводио је 20. јануара 2017. године у 11 часова традиционална комеморативна окупљања и церемоније одавања државних и војних почасти поводом обележавања годишњица смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића, као и армијског генерала Павла Јуришића Штурма.
АЛЕКСИНАЦ - Алексинац ће добити нови Центар за социјални рад, а намера је Министарства за рад, запошљавање и социјална питања да обнови све установе социјалне заштите, поручио је данас ресорни министар Александар Вулин.
БЕОГРАД - Србија има најхуманији однос од свих земаља на мигантској рути и чини све како би се тим људима обезбедили услови за нормалан живот, оценили су вечерас министри за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и унутрашњих послова Александар Вулин и Небојша Стефановић.
НИШ - Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је од 2014. године до данас уложило преко 50 милиона динара у развој социјалних установа у Нишу, изјавио је данас ресорни министар Александар Вулин приликом уручења кључева возила опремљеног рампом за превоз инвалида Заводу за васпитање омладине у том граду.

Срби на Крфу

среда, 18 јануар 2017
Документарни филм „Срби на Крфу – сто година од Албанске голготе“ кроз хронологију догађаја бележи једно од највећих страдања српске војске и народа – Албанску голготу.   Од тренутка велике аустроугарско – немачко – бугарске офанзиве до доласка на Крф кроз причу нас води професор Филозофског факултета у Београду историчар др Милош Ковић. На аутентичним локацијама у Србији, Црној Гори, Албанији и Грчкој испричана су и приказана сва страдања, страхоте и трагедија које су тих дана задесиле српску државу. Аналитичном и систематичном претрагом бројних књига, записа и ратних дневника учесника Албанске голготе филм открива бројне занимљивости и појединости везане за повлачење 1915. и 1916.године које до сада нису биле толико познате. Филм доноси и до сада необјављене фотографије српске војске које су забележиле савезничке армије.   Документарни филм „Срби на Крфу – сто година од Албанске голготе“ сниман је у седам европских држава.   Аутор: Слађана Зарић Презентер: др Милош…
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, заједно са представницима хуманитарног удружења Мормонска црква обишао је данас Дом за децу ометену у развоју ,, Колевка“ у Суботици.
БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин обишао је данас прихватни центар у Крњачи и поручио да Влада Србије улаже максималне напоре да се свим мигрантима обезбеде нормални услови.
Страна 1 од 155

Видео галерија

Министар Вулин: Алексинац ће добити модеран Центар за социјални рад  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Poseta Moskvi 4

Министар Вулин у Москви са министром рада и социјалне заштите Руске Федерације

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

Пријави корупцију