Актуелно

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Савета за унапређење положаја Рома и спровођење Декаде укључивања Рома и Ромкиња у Републици Србији, др Ненад Иванишевић, присуствоваао је данас у ЕУ Инфо центру представљању резултата осамнаестомесечног пројекта ,,Економско оснаживање Ромкиња: унапређивање капацитета за запошљавање и самозапошљавање“.
Државни секретар Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Драган Поповић, је обишао радове у току на споменику „Слободе“ на Иришком венцу и споменику партизанима у месту Дивош.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, присуствовао је данас у Београду обуци ,,Деца на мигрантској рути − оснаживање хранитеља за бригу о деци у ситуацији миграције“.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, вечерас, је у Матици српској, на обележавању Дана светих Ћирила и Методија и словенске писмености рекао да смо ми народ који се недовољно упорно бори и залаже за очување свог језика и писма.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас на отварању пројекта „Coca-Cola подршка младимa“ да је Coca-Cola показала како се понаша социјално одговорна компанија.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, рекао је данас на отварању пројекта „Coca-Cola подршка младимa“ да је незапосленост на нивоу Србије у последњем кварталу 2016. године 13 одсто.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, отворио је Сајам за треће доба 55+, који се ове године одржава под слоганом „Дођите да заједно закорачимо у другу младост“. Министар Вулин је рекао да преко милион и седамсто хиљада пензионера може да буде мирно и сигурно, са пуним поуздањем у своју државу, да ће њихове пензије стизати на време и да ће бити увећане до краја ове или најкасније почетком идуће буџетске године.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, учествовао је данас на Калемегдану, заједно са мигрантима из београдских прихватних центара, у волонтерској акцији уређења Калемегданског парка у част обележавања Европског дана паркова.
БЕОГРАД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјлна питања Александра Вулин изјавио је данас да је веома некоректно повезивати право Срба да гласају и коришћење тог права са било каквим новцем или нечим сличним.
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања организује Сајам услуге социјалне заштите на територији целе Републике Србије. Сајам је до сада организован у Новом Саду и Нишу, а следећи је планиран у Суботици 27.05.2017. у хотелу Галерија ( Матије Корвина бр. 17 ).
Страна 1 од 180

Видео галерија

Министар Вулин о паду незапослености  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Komemoracija Grdelica 3

Заборави ако можеш...Путнички воз 393...НАТО агресија

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

ПРОЈЕКАТ СВЕТСКЕ БАНКЕ И РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ КОНКУРЕНТНОСТ И ЗАПОШЉАВАЊЕ (COMPETITIVENESS AND JOBS)

Пријави корупцију