Актуелно

ВРШАЦ - Србија, због неуспешних приватизација, не може да каже да је социјално праведна земља, ни да је богата земља, али може да каже да се бори за социјалну правду и за то да сви њени грађани живе боље, поручио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.
НОВИ САД - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и председник Покрајинске владе Игор Мировић данас су уручили санитетска возила, која је то Министарство купило за седам геронтолошких центара у Војводини.
БОР - Србија ће бити усешна онолико колико је доступна свакој особи, поручио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин приликом примопредаје гусеничара за савладавање степеништа и архитектонских препрека за особе са инвалидитетом Полицијској управи Бор додајући да особе са инвалидитетом никада не смеју да се осете као да су терет друштва.
СУБОТИЦА - Свечана церемонија полагања венаца на реконструисани споменик погинулима у ратовима деведесетих и у НАТО бомбардовању одржана је данас у Суботици, а министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је да је тај споменик доказ да се Србија враћа себи и да неће заборавити жртве.
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, састао се данас са члановима Комисије за утврђивање програмских садржаја и давања предлога за управљање меморијалним комплексом на Старом београдском сајмишту, Епископом Славонским Јованом Ћулибрком Јованом, др Богољубом Шијаковићем из Радне групе за писање закона о Сајмишту, рабином Исаком Асиелом, председником Савеза јеврејских општина Србије др Рубеном Фуксом.
ОПЛЕНАЦ - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас да је Србија устанцима изборила своје право на уставе, на слободу и право да одлучује сама о себи и о томе ко су јој пријатељи, а ко непријатељи.
БЕОГРАД - Влада Србије на данашњој седници прогласила је 2017. годином генерацијске солидарности и сарадње, а министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин истакао је да је жеља да се друштво учини бољим, сигурнијим, безбеднијим, а то, оцењује, није могуће без међугенерацијске солидарности, јединства и разумевања потреба и старијих и млађих.
Ириг, манастир Крушедол – Помоћник министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Милан Поповић, предводио је државну церемонију полагања венаца и одавања почасти 11. фебруара 2017. године поводом обележавања годишњице смрти краља Милана Обреновића који је сахрањен у манастиру Крушедол код Ирига.
КРУШЕВАЦ - Министар за рад, запошљавања, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је данас да се захваљујући политици владе и одлуци премијера Алекандра Вучића социјална давања у Србији неће смањивати и да ће чак бити повећана.
КРУШЕВАЦ - У касу ПИО Фонда је од почетка године уплаћено 775 милиона динара више него што је планирано, а захваљујући томе из републичког буџета се за пензије сада издваја мање новца, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.
Страна 1 од 159

Видео галерија

Министар Вулин посетио Хемофарм  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

Poseta Moskvi 4

Министар Вулин у Москви са министром рада и социјалне заштите Руске Федерације

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

Пријави корупцију