Актуелно

У петак се у Грделичкој клисури одржава централна државна церемонија поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији.
БОСИЛЕГРАД - У касу ПИО фонда, закључно са 21. мартом, уплаћено је 2,5 милијарди динара више него што је планирано захваљујући значајно повећаном броју запослених, изјавио је министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.
БОСИЛЕГРАД - Општина Босилеград добила је данас санитет за Дом здравља и специјално возило за јавно комунално предузеће - донацију Владе Јапана, вредну 103.450 евра, за борбу са последицама мигрантске кризе.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић, потписао је данас у име Министарства за рад Протокол о сарадњи у циљу унапређења помоћи и подршке најугроженијим групама миграната и тражиоца међународне правне заштите на територији Републике Србије са међународном невладином организацијом Jesuit Refugee Service.
9. међународна научно-стручна конференција „Социјални актери пред изазовима информатичких технологија у трагању за новом визијом социјалног мира“
ГАЏИН ХАН - Све више људи у Србији се пријављује за субвенције за самозапошљавање, што показује да се предузетнички дух буди, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.
БЕОГРАД - Од почетка године спроведено је нешто више од 7.000 инспекцијских надзора током којих је пронађено 2.870 радника "на црно", након чега је 2.580 њих запослено на основу инспекцијских решења, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин, додајући да се рад на црно значајно смањио.
Државни секрета у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања,др Ненад Иванишевић учествовао је данас у Суботици на радионици о учешћу институција система социјалне заштите у мигрантској кризи у Србији.
БЕОГРАД - У Земуну ће бити изграђен нови центар за социјални рад, најавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин додајући да држава води рачуна о свима којима је помоћ потребна, те да ниједно социјално давање не касни и није умањено, већ да су проширена.
Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, др Ненад Иванишевић састао се данас са заменицом директора Канцеларије УНХЦР-а за Европу, Ангелом Ли Роси.
Страна 1 од 165

Видео галерија

Министар Вулин: Обележавање Дана сећања на жртве агресије традиција  - ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО ГАЛЕРИЈУ

Фото галерија

 DSC3646

Обележавање Дана сећања на 17. март 2004. године – Погром на Косову и Метохији

ЛИНКОВИ И ОБАВЕШТЕЊА

Пријави корупцију