Министарство рада и Менса Србија кроз сарадњу за већу подршку за младе и талентоване

Среда, 14 Март 2018 |

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са председницом Менса Србија Александром Боровић о унапређењу сарадње са Министарством, као и о пројектима који су у плану током ове године.

 

“Има много простора да досадашњу сарадњу Министарства и Менсе додатно унапредимо. Не само зато што сам и сам  члан Менсе, већ зато што желим да заједно радимо на пројектима којим ће младим и талентованим људима бити пружена прилика да раде и своје знање искористе на прави начин, а све са циљем да Србију учинимо бољом и савременијом земљом коју млади неће желети да напусте”, рекао је Ђорђевић .

 

Министар је истакао да је зато неопходно да  младим, талентованим људима пружимо подршку у њиховим идејама и мотивишемо их да своје планове остварe у својој земљи.

 

Председница Менсе Србија представила је министру неколико предлога пројеката кроз које ће додатно бити унапређена сарадња, за добробит не само чланова Менсе већ свих грађана.

 

Председница Менса Србија захвалила се министру, што се као члан Менсе, али пре свега као министар лично залагао и пружао подршку досадашњим  и успешно  реализованим пројектима.