Министар Ђорђевић се састао са немачким амбасадором Акселом Дитманом

Среда, 12 Јул 2017 |
Министар Ђорђевић је похвалио добру праксу Немачке у домену контролинга која се примењује у Министарству одбране, а која ће бити успостављена у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања...

 

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђођевић, састао се данас са амбасадором Савезне Републике Немачке у Београду, Њ.Е. Акселом Дитманом.

Министар Ђорђевић је похвалио добру праксу Немачке у домену контролинга која се примењује у Министарству одбране, а која ће бити успостављена у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Амбасадор Дитман је похвалио сарадњу са министром Ђорђевићем и оценио да има пуно простора за наставак и успостављање нових облика сарадње.

Током састанка, посебно је било речи о могућности потписивања Споразума о статусу ратних меморијала, као и о наставку врло успешне и делотворне сарадње у циљу превазилажења последица изазваних мигрантском кризом и свим другим питањима која су у надлежности Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.