Aa

Aa

Министар Ђорђевић се састао са иранским амбасадором, Мола Абдолахом

Министар Ђорђевић се састао са иранским амбасадором, Мола Абдолахом

Читај ми

Амбасадор Абдолах је честитао министру Ђорђевићу на именовању за министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања...

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се данас са амбасадором Исламске Републике Иран, Њ.Е. Мола Абдолахом.

Амбасадор Абдолах је честитао министру Ђорђевићу на именовању за министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и истакао да је дошло до великих помака у билатералним односима док је био на месту министра одбране и захвалио се на његовој личној иницијативи и интересовању за успостављање пријатељских односа и сарадње две земље.

Министар Ђорђевић је истакао да ће и у будућности на новој функцији тежити да се успоставе односи и учврсте везe дефинисањем нових облика сарадње у областима које су у надлежности овог министарства.

Предложено је да тежиште сарадње буде у области социјалног осигурања, техничко-технолошког усавршавања, заједничких пројеката у области рада, система заштите радника и безбедности и здравља на раду.