Министар Ђорђевић посетио Аеродром Никола Тесла

Четвртак, 09 Новембар 2017 |

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, државни секретар Србислав Цвејић и в.д. помоћника министра у Сектору за рад и запошљавање Бојана Станић посетили су Аеродром Никола Тесла Београд.

    Делегацију министарства дочекао је в.д. генерални директор Аеродрома Никола Тесла Београд Саша Влаисављевић са представницима руководства. Приликом посете в.д. генерални директор представио је досадашње резултате и будуће планове, а делегација је обишла најновије инфраструктурне пројекте на аеродрому.

    “Драго ми је да сам у прилици да посетим једно од најуспешнијих предузећа у Србији. Резултати, које остварује Аеродром Никола Тесла, свакако треба да буду пример другима и свака компанија која овако успешно послује увек ће имати подршку Министарства и Владе Србије”, рекао је Ђорђевић.

    “АД Аеродром Никола Тесла Београд ове године бележи рекордне резултате у свим сегментима пословања. Захваљујем министру Ђорђевићу на посети, препознавању резултата рада руководства и свих запослених на аеродрому и досадашњој подршци. Драго ми је што ће се добра сарадња наставити јер, услед повећања обима посла и унапређења пословања, а имајући у виду експанзију ваздушног саобраћаја у Србији, постоји стална потреба за додатним ангажовањем запослених, како би се ваздушни саобраћај одвијао безбедно и обезбеђено“, рекао је в.д. генералног директора Аеродрома Никола Тесла Београд Саша Влаисављевић.

    На састанку је закључено да ће Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и АД Аеродром Никола Тесла Београд наставити синергијско деловање у циљу постизања још бољих резултата.